Maanlicht

Het schilderij met de maan is klaar, ik heb hem aan mijn portofolio toegevoegd. Lekker tevreden gevoel wel over deze. Lastig om een goede titel te verzinnen. Bijzonder licht, tja maar wat voor licht. Maanlicht. Ik heb gedacht aan mijmeren.. omdat het voor mij voelt als een plek waarbij ik zou kunnen mijmeren en ook al doe als ik er naar kijk. Het is een lekkere plek om bij weg te dwalen met m’n gedachten. Maar gewoon als titel.. ‘mijmeren’, of ‘het getij’ vond ik niet zo oké. En op het laatste moment een inval; ‘maanlicht‘ bleef het makkelijkste hangen.

 Morgen gewoon weer aan het werk en dan daarna maar weer aan de slag met ander werk dat nog op de ezel staat.
Er ligt / hangt een doek klaar om een tweede ‘boom’ op te zetten. Dat plan was er ook nog, op hetzelfde formaat heb ik al ‘Solitair pinetree’ gemaakt. Op een tweede wil ik een andere karakteristieke boom maken.

Verder is er nog het kleine schilderij met de mais malende handen. Dat voor mij als een voorstudie is voor een groter doek. Met iets rond dat thema er op. Hoort nog bij m’n afrika serie.

En de acrylschetsen uit Oostenrijk kan ik nog uitwerken als een soort materiaal en onderwerp studie. Kleine schilderijtjes.

De schilderijen van Fazi en Andreras moet ik deze maand even inlijsten omdat ze meegenomen worden naar Roemenië. Ik moet ze eind juli afgeven bij deze mensen.

Nu… lekker slapen.

Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Schilderijen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s