Achtergronden Tibet en het gebergte

Op dit schilderij van het himalayagebergte wil ik ook Gebedsvlaggetjes zichtbaar maken. Ze staan er aan de kant van de slingerende weg naar beneden. Ik heb wat informatie gezocht die je kunt lezen als je op het woord gebedsvlaggetjes klikt. Ik denk er over om eventueel nog wat extra vlaggetjes aan te brengen boven de waterloop. Maar dat zie ik als ik verder ben met het schilderij.
 
Er leuk vond ik om eergisterenavond op televisie te zien hoe een ‘westerling’ (serie bij Linck) zich een tijdje aansloot bij het leven in Tibet. Ik heb genotenn omdat het me een extra gevoel geeft dat ik nodig heb om te schilderen. Ik kruip als het ware een beetje in die sfeer. Voor zoveer mogelijk op deze afstand. Maar juist omdat ik er zelf niet ben geweest, wil ik andere manieren zoeken m me te verdiepen. De serie van honderden foto’s van Erik heb ik natuurlijk ook al eens in alle rust bekeken.
 
Kan even de link niet vinden naar het tv programma. Later misschien

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Schilderijen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s