Touren door Zuid – Afrika

Zuid Afrika

Hallo lezers,
 
Vrijdag ben ik terug gekomen uit Zuid Afrika. Mijn hoofd zit nog helemaal vol met indrukken en het kost moeite om er in het dagelijks leven nieuwe bij in te laten prenten. Ik ben dus telkens iets kwijt en moet heel goed nadenken als ik iets ergens neerleg, in de hoop het te onthouden. Mijn leven bestaat momenteel uit orde scheppen. Zo ook de vele foto’s die ik meenam uit het zuiden van de wereld.
In Afrika heb ik heel veel moois en inspirerends gezien. En helemaal bijzonder as de ontmoeting met drie van de Vilakati kinderen. Ik heb ze alle vijf een fotoprint/poster van hun schilderijen gegeven. Father Maurice die voor deze en andere kinderen in de bres springt en veel regelt, heeft er aan meegewerkt dat wij elkaar een kwartier hebben gesproken en gezien in Swaziland. De kinderen waren verlegen en stil. Maar ook nieuwsgierig. Ik gaf ze ook kleine in goudglitterpapier verpakte cadeautjes. Spullen om zelf mee te gaan tekenen en kleuren, wat spelletjes en 2 decoratieve vlinders voor het oudste meisje.
Over een tijdje hoop ik weer aan het schilderen te gaan. Ik zal doorgaan met het schilderij van de himalaya in India en aan de slag gaan met onderwerpen die door mijn afrika reis zich aan me opdringen.
Nu nog het dagelijks leven, weer aan het werk in de zorg en dan komt er weer ruimte.
 
Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Reizen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s