Wat betreft WIP zebra’s e.a.

 

Citaat

WIP zebra’s e.a.

  http://picasaweb.google.nl/s/c/bin/slideshow.swf vandaag bezig geweest met twee schilderijen. Overdag buiten aan de himalaya gewerkt en ’s avonds binnen aan de zebra.
De himalaya kreeg laagen geglaceerd erover heen. de wolken partijen en het gebergte aan de linkerzijde, krijgt door glaceren meer diepte en eenheid.
Wat de zebra betreft heb ik in de avond wat aan het achtereind gewerkt. Ik wilde de staart mooi en prettig harig maken.. Als of je de haartjes ziet. Dat is een eind gelukt. Volgende keer verder.

Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in WIP. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wat betreft WIP zebra’s e.a.

  1. Tina zegt:

    Hallo Rita, zowel foto\’s zijn prachtig. De zebra heeft veel werk gedaan, kunt u zien hoe veel aandacht voor details die u heeft geïnvesteerd! Grote klasse!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s