Stemmen in de kerk

 

Citaat  Vanmiddag ging ik verder met deze WIP. Heb er plezier in hoe met enkele streekjes de mensfiguurtjes toch al een karakteristieke houding krijgen. En wéér ervaren hoe ogen kunnen bedriegen of zijn dat de hersenen? Want weer opnieuw goed kijkend en schattend hoe de figuren staan, het licht valt en het perspectief weer huist is, moet ik eerdere opzet weer overschilderen.  Maar, het komt goed. Tevreden ook over het alsnog toegevoegde kabinetorgel. De stoelen kunnen er pas veel later over heen zeker nu de tegelvloer weer een nieuwe laag moest hebben.

 Helaas moeten stoppen omdat het buiten donker wordt. Jammer. Een update is moeilijk zonderbijlichten. Flitslicht geeft verkeerde reflectie en niet te zien is dat ik de vloer nog heb bewerkt.

Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in WIP. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s