>Maxima wedstrijd; Atelier

>Máxima schilder wedstrijd groot succes!
405 keer kregen zij de afgelopen maanden Máxima over de vloer. Dat was het aantal inzendingen voor de Atelier ‘Máxima’ schilder wedstrijd. Een gigantisch succes!
De beste 200 inzendingen zullen vanaf 14 februari t/m 9 mei 2010 worden geëxposeerd in CODA te Apeldoorn. Dus ook met Koninginnedag 2010! De geselecteerden ontvangen hierover uiterlijk begin februari een brief.

Nominaties
Maandag 18 januari wacht de jury de bijna onmenselijk taak om uit al deze inzendingen de winnaars te kiezen. De feestelijke prijsuitreiking is op zaterdag 13 februari in het CODA in Apeldoorn. De genomineerden ontvangen hierover nog een brief.

Expositie
CODA is een prachtige locatie, met een museum, bibliotheek en archief, waar ervaren en beleven centraal staan. Het transparante, door Herman Hertzberger ontworpen gebouw maakt nieuwsgierig en lokt mensen naar de kunst en geschiedenis.
CODA, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn. Voor meer informatie: Tel (055) 526 84 00, “mail@coda-apeldoorn.nl”>mail@coda-apeldoorn.nl\, www.coda-apeldoorn.nl

http://www.coda-apeldoorn.nl afbeelding

Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s