>Portret van Maxima in Antarctica tussen 199 andere portretten van Maxima

>Hallo allemaal,

Hier even een nieuwsflits.

De tentoonstelling met 200 schilderijen van prinses maxima is van start gegaan. Apeldoorn is ver van mijn huis en ook bekenden van mij die in de buurt wonen zullen er ook moeilijk heen kunnen gaan. Maar bij deze een link om de tentoonstelling virtueel te bezoeken.

Op mijn website een foto impressie: http://home.kpn.nl/camphuijsen_art/Exposities/Tentoonstellingsruimte/Coda.htm

En op de expositie pagina een link naar de pagina’s met 200 inzendingen en aansluitend een stem formulier. Het publiek kan namelijk ter plekke en online een stem uitbrengen van zijn of haar favoriete portret. http://home.kpn.nl/camphuijsen_art/exposities.htm

Ik vind het natuurlijk leuk als jullie op mijn portret stemmen. Maar wees eerlijk en kies je eigen favoriet!! En geniet, van zo veel creativiteit en vindingrijkheid van even zovele schilders over dit aparte onderwerp.

Er is ook een prijs te winnen als je op de publieksfavoriet blijkt te hebben gestemd.
Publieksprijs

Het publiek kan tot en met 4 april een stem uitbrengen op één van de 200 schilderijen en daarmee een Vorstelijk Verblijf winnen (2 overnachtingen incl. ontbijt + 1 driegangendiner) voor twee personen ter waarde van € 330 in Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren. Kinderen t/m 12 jaar kunnen een prachtig schilderspakket van Winsor & Newton ter waarde van € 70 winnen.

Stemmen kan via stemformulieren in de tentoonstelling of via het online stemformulier.

Klik hier voor afbeeldingen van alle schilderijen en het stemformulier.

Zowel de winnaar van dit Vorstelijke Verblijf als de maker van het winnende schilderij zullen tijdens het Museumweekend van 10 en 11 april gehuldigd worden en hun prijs in ontvangst nemen.

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s