Website onderhoud

Kwam er achter dat ik over mijn limiet zit voor mijn website inhoud. Dat moest ik dus veranderen. De foto’s van mijn schilderijen heb ik nu op een paar pagina’s van  Camphuijsen Art – Schilderijen gelinkt naar mijn bestanden in mijn google albums. Een hele klus omdat in de nederlandse en de engelse versie te doen. Ach het is steeds allemaal beetje bij beetje.

het schilderen gaat even niet zo heel vlot. Ben in het heel klein bezig geweest. Maar bij thuiskomst na een werkdag von dik het toch een plezier om de twee muzikanten op de ezel te zien staan. Ach wat geeft het, een andere keer gaat het wel weer beter.

Nu is het laat en het is tijd om te stoppen.

Nog een foto van de sambaspeelster en dan is het het wel weer voor vandaag.

Oh en ik kwam erachter dat de 11e april als er een prijsuitreiking is in museum Coda, voor de publieksprijs, ik net in Chartre zit, om naar het labirinth in de Cathedraal te gaan kijken. Er is natuurlijk altijd een piepklein kansje dat ik in het museum moet zijn. piep piep klein.

Muzikanten 051

Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s