>Expositie’s

>Aanstaande zaterdag is de regionale kunstdag in Utrecht.
Ik laat er mijn muzikanten duo zien.
Kom kijken naar deze twee schilderijen en naar al het andere dat te zien en te beleven is op de regionale kunstdag Utrecht.

Muziek/Kunst – Tentoonstelling
Datum:
zondag 6 juni 2010
Tijd:
13:00 – 18:00
Locatie:
Recreatiecentrum De Vechtsebanen
Straat:
Mississippidreef 151 3565 CE
Stad/Gemeente:
Utrecht, Netherlands

Kaart bekijken
Omschrijving
Kunstdagen

Rita Camphuijsen doet mee aan de regionale kunstdag in Utrecht.
Bij voldoende voorkeursstemmen hoort zij ook bij de 15 die in Amsterdam op de nationale kunstdag mag exposeren.
De hele dag zijn de exposerende kunstenaars aanwezig.

Dit jaar vinden op vijf verschillende locaties in Nederland, de Kunstdagen 2010 plaats. Vier Regionale Kunstdagen en één Nationale Kunstdag. De Kunstdagen kenmerken zich door hun aantrekkelijke exposities met een groot aantal kunstwerken, een uitdagende verkiezing en interessante presentaties.

Als bezoeker aan de Kunstdagen heeft u op de eerste plaats gelegenheid om bij elke Regionale Kunstdag 120 kunstwerken te bewonderen van 60 beroeps- en amateur kunstenaars. Bij de Nationale Kunstdag zelfs 240 kunstwerken van 80 kunstenaars. Door het grote aantal exposerende kunstenaars is een breed scala aan werken te zien. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Naast veel schilderijen worden ook beelden van steen, brons, keramiek
en hout geexposeerd. Bij elke Kunstdag is weer andere kunst van elk genre te bezichtigen. Veel van de werken zijn ook te koop. De prijzen varieren van € 100,- tot € 5.000,-.
Ook kunt u uw waardering over de geëxposeerde werken aangeven en daarmee bepalen welke kunstenaars gelegenheid krijgen zich tijdens de Nationale Kunstdag 2010 te presenteren. Bij de Nationale Kunstdag mogen de twintig hoogst gewaardeerde kunstenaars van elke Regionale Kunstdag drie van hun werken exposeren.

De Regionale Kunstdagen zijn in Apeldoorn (7 maart), Eindhoven (11 april), Rotterdam (9 mei) en Utrecht (6 juni). De Nationale Kunstdag is in Amsterdam (7 november).
Let op: de Regionale Kunstdag in Eindhoven is verplaatst naar het Holiday Inn hotel recht tegenover het station.

Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s