>Expositie in de Hilt in October

>

EXPOSITIES IN DE HILT
Tot en met zondag 31 oktober exposeert Rita Camphuijsen olieverfschilderijen. Rita wordt bewogen door mens en milieu en dit geeft haar werk steeds een geëngageerd karakter. Hoewel opleiding en achtergrond in psychosociaal werk altijd ruimte voor kunst gaf, is zij toch voornamelijk autodidact te noemen. De laatste jaren is olieverf hoofd medium waarmee nu vooral indrukken uit Afrika en de natuur als bron van inspiratie tot uitdrukking gebracht worden

expositie 'EXPOSITIE IN DE HILT van Rita Camphuijsen - Rita wordt bewogen door mens en milieu en dit geeft haar werk steeds een geëngageerd karakter. Hoewel opleiding en achtergrond in psychosociaal werk altijd ruimte voor kunst gaf, is zij toch voornamelijk autodidact te noemen. In deze expo vooral indrukken uit Afrika met de natuur als bron van inspiratie die tot uitdrukking gebracht worden.

 

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s