Kom uit de verf ook in 2011

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar voor iederéén

Gelukkig nieuwjaar en fijne feestdagen

Vrolijk het jaar 2010 uit fietsen, genietend van het licht, de sneeuw en spelende mensen, kinderen en dieren

Het nieuwe jaar begint straks.

Het nieuwe jaar begint straks.

Ondertussen ben ik thuis of op de bakfiets. Dagelijkse bezigheden gaan het beste op deze driewieler, boodschappen, neen ik er makkelijk in mee. De fiets was bedoeld en aangeschaft voor kunst en kunstmaterialen. Elke donderdag avond fietste ik met spullen naar Galerie “gewoon mooi” voor de cursisten. Helaas kon deze Galerie in het kleine dorpje het hoofd niet boven water houden. Ik moest een ander héénkomen zoeken voor de cursus. Maar wat ik altijd al droomde, was een werkruimte te hebben in een gebouw waar ook andere creatievelingen een onderdak hebben gevonden. En ik heb een plek gevonden waar ik hoop mijn idealen te realiseren. Schilderen over het leven en wat me raakt, en anderen inspireren tot beeldende expressie.

Mede met behulp van deze bakfiets zal ik daar einde van het jaar mijn verfspullen heen verhuizen.

In januari gaat mijn huidige cursus “Kom uit de verf” zich voortzetten in mijn Atelier aan de Ambachtstraat nr. 9 te de Bilt.

Mijn cursisten waren enthousiast. Ik richt mij er op, dat mijn cursisten uit de verf komen. Ieder op eigen manier, in eigen kleuren rijkdom. En een weg vinden om zich te uiten doormiddel van schilderen. Vrij, ongedwongen en onderzoekend.

Zelf blijf ik nog bezig met het voortzetten van mijn drieluik over vluchtelingen in Nederland. Hun achtergrond, de situatie waarin zij zich kunnen bevinden en de hoop op wederzijdse inspiratie als culturen zich mengen.

Er is nog genoeg te schilderen voor me. En ik gebruik elk gaatje in de dag en mijn agenda om daar mee bezig te zijn.

Nu vanaf mijn PC wens ik elke geïnteresseerde lezer een fijne feestdagen, met plezier in het samenzijn en in het genieten van elkaars gezelschap.

De adventstijd gebruik ik ook om me meer naar binnen te keren, en stiller te worden van binnen. En in de Geertekerk ga ik vrijdagavond in het koor meezingen. Het kerstspel gaat ook aansluitend aan mijn schilderijen drieluik, over hoop. Over de weg die mensen gaan, met hulp van elkaar om uit donkere tijden de weg naar dagen met licht te zoeken en te creëren.

Ik werk er graag aan mee. Laten we er samen wat moois van maken. ook in het nieuwe jaar.

Liefs, Rita

Vrolijk het jaar 2010 uit fietsen, genietend van het licht, de sneeuw en spelende mensen, kinderen en dieren
Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s