Kunststof

>

Lekker thuis, warm aan het relaxen, tv aangezet, laptop op schoot, en bezig met wat mail binnen halen. Op TV is een herhaling van kunsstof van zondag middag. Het ging toen over de passie voor muziek, Ik zie dat Joris Lnssen er ook bij zit. Hij heeft ook al wat gezegd over zijn muziek die tot stand kwam door geïnspireerd te zijn door de mexikaanse levensliederen,
Ik houd er van naar mensen mey een passie te kijken en te luisterem
Joris’ band speelde in de formatie Caramba: “Fuelo..” het lied dat we in Almere laatst hoorden.
Ik kijk en herken de gezichten van de muzikanten. Ik schilderde ze. Bijvoorbeeld Joris en de accordionist. Ik zie het bekende gezicht, de passie, de expressie, handen en vingers die de instrumenten aftastten en Joris de microfoon.
Heerlijk.

Ach… er valt nog. zó veel te schilderen.

Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in ambacht ateliers, Geen categorie, Kunst, Muzikanten, oilpainting, olieverf, WIP. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s