BeeKafee

NIEUWSBULLETIN
Donderdag 14 juni vond er weer een BeeKafee plaats. Tegen de 25 kunstenaars waren aanwezig om te luisteren naar de presentatie van Jan Ketelaar van Stichting Kunst en Cultuur over het kunstproject Vergeten Kunst in het kader van het 900 jarig bestaan van De Bilt, waarbij in de maand april 2013 aandacht wordt gegeven aan de Kunst.
Helaas waren ze daarbij BeeKk vergeten. Jan kreeg dan ook het nodige over zich heen. Behalve opmerkingen over het project werden ook suggesties gedaan over bv Biltse kunstenaars in de Traverse tijdens het jubileumjaar en misschien een extra expositie voor 2D kunstenaars uit De Bilt, omdat die bij het Vergeten Kunst project buiten de boot vallen.
Na deze discussie die ongeveer een uur duurde begon Truus van den Heuvel aan haar presentatie die ze toespitste op haar ontwerp voor dit project Vergeten Kunst.
Hierna gaf Andrea Juriaanse een presentatie over haar kleurrijke werk. Schilderijen en keramiek.
Vervolgens vertelde Aljona nog iets over de door haar georganiseerde cursus Kunstenaarskolonies.
Rond 11 uur was het tijd om naar huis te gaan.

Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s