Designbyhumans

In april werd ik uitgenodigd om me aan te sluiten bij design by Humans Zij gaven aan kunstenaars te willen aanmoedigen om ontwerpen te maken voor op kleding, telefoonhoesjes, kunst-printen en stickers. En zo ben ik aarzelend aan mijn “winkeltje” begonnen.

Het ontwerpen was een nieuw avontuur dat ik me met enige oefening redelijk eigen maakte. Tot ik het steeds leuker ging vinden en enthousiaster werd. Het resultaat is te zien op deze pagina.

De bedoeling is om werk van mij op de site te zetten en geschikt te maken voor afdrukken op de daar aangeboden producten. Op deze manier kunnen liefhebbers van mijn werk een leuke variatie op mijn schilderijen aanschaffen via deze “online store”

Ga dus vooral eens kijken n vertel me wat je er van vind.

Bull-shirt.png

Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s