Korte verhalen

Verhalen, wat is het bijzonder wanneer mensen geraakt worden door schilderijen die ik heb gemaakt. En helemaal bijzonder wanneer ik er verhalen als reactie voor terug krijg. Schilderijen die een schrijfster tot schrijven inspireren en mij weer inspireren in het verder werken aan een schilderij.

Er zijn nu een aantal verhalen geschreven en ik hoop dat er nog meer ontstaan. En ik zal ze één voor één naar buiten brengen. De eerste drie verhalen zijn op mijn exto webste te vinden. Misschien dat ik een apart hoofdstuk maak in dit wordpress blog. Misschien op een andere plek dat zullen jullie lezers te zijnertijd wel vernemen. De schrijfster heeft er misschien ook nog wel ideëen bij.

http://www.camphuijsen-art.nl/blog.html

Advertenties

Over camphuijsenart

Laat je inspireren en kijk mee in mijn atelier. Wil je daadwerkelijk een bezoek in mijn atelier brengen neem dan contact met mij op. Mijn atelier is vanaf 1 januari 2011 te vinden bij: Ambacht Ateliers Ambachtstraat 9 Atelier I 3732 CN De Bilt In de blog "Meekijken met Rita", post ik nieuwsberichtjes en uitleg over mijn schilder activiteiten. Werk in wording en dergelijke.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Korte verhalen

  1. Pingback: Schilderijen en verhalen | Meekijken met Rita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s