De draad weer oppakken

In februari overleed mijn vader en in maart kreeg ik de oproep voor een heupoperatie. Inmiddels loop ik weer wat rond. Ook heb ik al wat zitten schilderen in mijn atelier. Maar ik heb nog steeds wat opstart problemen.

Gisteren keek ik naar een schilderij op mijn ezel. En ik vond dat er nog heel veel mis aan was. Maar.. pak de draad maar eens op. Ik strandde toen op een kruk voor een gerenoveerde PC die nog aangekoppeld moest worden en na het opstarten was er ook het nodige dat om installatie vroeg. En.. waarom wilde ik deze eigenlijk ook weer gebruiken?

Zo kwam er dus ook niet weer iets van schilderen.

Net heb ik even in de tuin wat aangepakt, voor zo ver mijn nog moeilijke lopen dat toestaat. maar wat aarde ergens gooien een varen wegsteken. Alles, zover als het gaat en om in beweging te zijn. Gisteren liep ik een groot stuk, stok wel mee. Maar vandaag.. ik dacht zal ik nu eens gaan tekenen.. ik ben bezig met schetsen voor ‘de school’ waar ik vrijwilliger ben. Maar ik moet nog een nieuw model kiezen.

Tijd voor koffie.. die draad heeft vele eindjes, welke pak ik op?

De zon schijnt, de vogels komen naar mijn voortuin, de achtertuin is voor mensen en katten. Dat is ook gewoon leuk om van te genieten en dingen voor te doen.

Misschien begin ik wel eerst met het tekenen van musjes aan de voederzuil. Nee, laat ze maar gewoon eten.

Koffie.

Geduld is een schone zaak. Die draad, die ligt er rustig.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Aan de slag

Goedemorgen, nu ja, morgen, het is kwart voor 12.

Tijd om weer zelf aan de slag te gaan. Vanochtend was ik bezig op de laptop. Als eerste een CV sturen naar de verzekeringsarts van het UWV. Ze willen nog wel graag dat ik mijn best doe om een baan te vinden om zelf mijn broek op te houden. Nou ja. wie huurt mij als kunstenaar in? Ik hoop dat de Hortus dat wil doen voor een aantal maanden. Dat lijkt me echt geweldig. Voor maart hoor ik of ik op gesprek mag komen. Werken en communiceren en als kunstenaar op die prachtige locatie lijkt me heerlijk. Maar ja… Midden tussen al die planten en bloemen en dan ook bij de dieren die er leven. Ik heb prachtige kikkers en vlinders gezien. En om mensen te inspireren lijkt me ook heel leuk.

Daarna ging ik vanochtend aan de gang met de voorbereidingen van een schilder project waar de Geertekerk heeft gevraagd of ik deelnemers wil helpen uit de verf te laten komen in het ader van de stille week. Zie hier de blog op de pagina waar ik er over schrijf.

https://www.komuitdeverf.nl/blog/

Ja, want het gaat om het gaan van een pad. Het ziet er glibberig uit, onzeker of je het pad wel kunt gaan. Maar.. ga het pad en schets eerst je verbeelding.

Dan ga ik nu aan de slag met een kinderdubbel portret. Het licht in mijn binnen studio is wel goed. Buiten is het nog wit genoeg van de sneeuw die echt nog niet weg is. Al wordt het al een paar uur zachtjes beregend.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Even bijpraten

Het is ochtend en ik zit aan de koffie. Het heeft een tijdje geduurd eer ik hier weer een stukje schreef.

Als schilder ben ik ook veel gericht op mijn omgeving en op hoe mensen zich lijken te voelen. En momenteel zit ik op de bank, het idee te verwerken dat de gemeente groenwerkers mijn uitzicht zo ruw te vernielen. Regelmatig zit ik hier aan mijn laptop iets te ontwerpen of iets te lezen of te posten op sociale media en werp een blik naar buiten om mijn ogen te laten dwalen langs de struiken en bomen aan de overkant. Ik zag daar vogeltjes fladderen. Ik herkende sommige soorten tot mijn eigen verrassing uit de opgedane kennis van mijn tijd in de Jeugdbond. En nu, deze ochtend is het helemaal kaal. Er was een brief gekomen dat er gesnoeid zou worden. Maar hé, ze zijn nu wel érg heftig te keer gegaan. Gisteren had ik de boom-hoge hopen groen gezien die met grote grijpers op wagens geladen werden. Deze ochtend werd ik wel erg geconfronteerd met het resultaat. Hoe inspirerend is dat? een dun begroeide wal waardoor geparkeerde auto’s schemeren en in de verte een blinde muur van een huizenblok. Nee niks aan.

Onlangs had ik een gesprek met mijn partner over de stand van zaken van Camphuijsen Art. Corona maatregelen hebben ook harde gevolgen gehad voor expositie mogelijkheden. Ik heb wel wat geïnvesteerd in een publicatie, een dik boe, waarin ik wat van mijzelf presenteer, te midden van een grote groep andere kunstenaars. Ik heb ook schilderijen laten exposeren in grote hotels. Daarmee investeringen die nog niet direct tot een opdracht hebben geleid. Ja, hoe staat de wereld tegenover mijn werk? Heel vaak om me heen hoor ik reacties die aangeven dat ze denken dat het toch een leuke hobby is. Alsof je het werk dat je doet niet leuk mag vinden. Wat beweegt mensen om zo iets te zeggen? De huur van mijn atelier moet betaald, de verf moet aangeschaft, de boekhouding moet gedaan worden. Het is allemaal niet voor niets. Inderdaad schilderen is een passie, iets dat bij me hoort. En nu en dan, of regelmatig schilder ik iets, wat bedoeld is, om aan iemand weg te geven in de privé kring. Of schilder ik wat er in me leeft en wat er gewoon uit moet. Andere keren bedenk ik een plan, aan de hand van iets dat me raakt uit mijn omgeving en begin aan een serie.

Mijn vriendin zegt: “Ja wanneer je meer wil verkopen moet je commercieel denken. Het heel persoonlijke werk, dat kopen mensen niet zo snel.” Ik weet, mensen zeggen vaak, “ik wil iets te raden houden in een schilderij” En zouden ook daarom meer van abstract werk houden Zou mijn realistische werk de mensen te veel sturen in een beeld? Mij gaat het om de communicatie van emotie en beleving. En abstract lukt mij domweg niet. Het zit niet in mij.

Als ik schilder ben ik er niet in de eerste plaats uit om te verkopen. Ik wil mooi en goed werk maken. En ook daarin ben ik het meest kritisch op mij zelf en wil ik het steeds beter doen. Ik schilder en wil verf gebruiken en beheersen, om tot uit drukking te brengen , dat ik hetgeen mij raakt kan laten zien. eenmaal uitgedrukt ontstaat er een beeld en dient dat om er mee te communiceren. Ik wil ook, dat het dan weer in die communicatie, een ander raakt of ontroert. Alles kan altijd beter en anders, ook in de ogen van een ander. Maar ik wil schilderen, door het zelf te doen en door het te variëren verbeteren.

Vrij werk daagt me uit, om iets nieuws te proberen. Vrij werk daagt me uit om los te gaan. Schilderen zoals ik dat prettig vind. Mijn laatste twee vrije werken, waren twee te schenken portretten. Ik schilderde het, met in gedachten degenen waarvoor het bestemd was. En dit stuurde mede het resultaat.

vb.

 • mijn eerste kleinkind zie
 • Rastami & the warriors zie
 • Dochter van rastami zie
 • Yellow rose of Texas (Jubileum geschenk) zie

Maar denkend aan een inspirerende omgeving is het buiten lopen wandelen en reizen voor mij een grote bron van inspiratie. Wanneer ik dit gebruik in een schilderij, betekent het heel veel voor mij. Omdat ik terug ga naar het gevoel dat ik heb in die omgeving. En ik schilder het op zo een manier, dat ik wil bereiken dat ik dat gevoel over breng in een schilderij. Ja, en dan is het open, wie het kan raken, en dan moet het wel gezien en getoond worden op een website of in een boek. Door een foto in een boek of site, is het slechts een afbeelding. Ermee exposeren en het in het echt laten zien, is wel heel fijn. Maar expositie mogelijkheden vinden, dat is een klus en het vergt een markt, een publiek, een gelegenheid. Het dilemma van de kunstenaar misschien? Zitten schilderen voor het eigen plezier, ( de hobby?! grr wanneer je een passie een hobby durft te noemen) en de behoefte het te communiceren het te delen met de wereld. Het stemt mij dank baar wanneer dit type werk mensen raakt en soms tot een verkoop leidt. Het doet mij juist zo veel goed wanneer mensen geraakt worden door werk. Wanneer dit gebeurde ging het dan ook, om willekeurige reacties op schilderijen. Om het even welke, ik uit inspiratie van een omgeving maakte, de publieke smaak blijkt soms onverwacht. Ik wil dit juist heel graag, dat mensen zich geraakt voelen en daarom een schilderij uit kiezen en aanschaffen omdat ze er zélf veel aan beleven. Dit is iets, dat ik als kind al zeker wist. Toen in mijn familie; “ooh en aah” werd gezegd. Ik haatte het als werd gezegd, “knap gemaakt Rita”. Dan was mijn werk niet goed genoeg. Mijn werk is goed, wanneer het een emotie opwekt en iemand bindt aan mijn schilderij.

Voorbeelden van dergelijk werk

 • Dansers in vrijheid zie
 • Zwaan zie
 • Serene zie
 • Tegemoetlicht zie
 • Gevangen licht zie

Het zijn allemaal wat overwegingen op een grijze ochtend in de Bilt. En als ik aan het bedenken ben wat mijn volgende schilderij zal zijn. En wat ik aan de andere kant ook kan doen om genoeg inkomen te krijgen voor het behoud van mijn atelier en de aanschaf van materialen en investeringen in presentaties.

Wat zou de lezer denken?

Geplaatst in Geen categorie | Tags: , , , , | Een reactie plaatsen

De herfst is begonnen

Het is regenachtig weer. Het trekt me niet zo om er door te wandelen. In het tuincentrum heb ik gezocht naar een nieuw klepje voor het kattenluik, want nu het kouder wordt moet het kattengat wel weer gevuld worden. Ze hebben het luik eruit gesloopt en de buitenlucht brengt nu meer kou naar binnen. Zelf heb ik ze inmiddels al op het doek vereeuwigd. de twee boeven

Het invoegen van een afbeelding gaat in deze WordPress versie een beetje vreemd. Maar van proberen kun je leren.

Zo ben ik de laatste tijd ook bezig geweest met vier schilderijen als impressies van mijn wandelingen. Een lossere toets en een snellere op zet om een kleurige sfeer neer te zetten die het karakter an het landschap uit in mijn omgeving weer geeft, op mijn manier

Ook daar leer ik weer van. Wat wil ik wat zie ik en wat inspireert me. En ook bij de knotwilgen gebruikte ik de methode van de oude meesters. een ondergrond van sienna, een schets tekening schilderij en de monotone opzet, voordat ik op kleur overga. Ik ben heel blij met het resultaat en kreeg er al veel positieve reacties op.

En in mijn atelier ben ik bezig met twee schilderijen die het eind van het jaar klaar moeten zijn. En beiden zijn bedoeld om aan iemand te schenken. Één ervan omdat ik dat een goed idee vind en de ander omdat het in opdracht is. Van dit werk komt de ontknoping dus pas later.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Het klompenpad

Wat een fijn nieuw avontuur. Het begon als een ingeving om vorig jaar tijdens de kunstroute toen we het Rembrandtjaar vierden, dat ik drie demonstratie doekjes maakte met knotwilgen die hier nu uitgewerkt zijn. Het waren doekjes die de stappen moesten laten zien waar ik dat jaar mee experimenteerde. Het idee, was een onderlaag van Sienna, waarna, de schets als tekening en later geschilderd onderwerp er op gezet zou worden. Gevolgd door de studie van de vorm en de licht en donker tonen in een basis schilderij in grijstonen. Het karakteristieke van de ruige knotwilg begon sterk te spreken. Het avontuur volgde daarop dat ik met kleur het zou verlevendigen tot een dynamisch schilderij. Het onderwerp dat door de drie composities van elkaar verschilde bepaalde de uiteindelijke resultaten. Zelf volgde ik verder geheel mijn gevoel. En elk van de drie liet me op een verschillend moment van stoppen kiezen. Het resultaat is mijn expressie van de typische bomen uit mijn  omgeving. Bomen waar ik heerlijk van kan genieten.

What a great new adventure. It started as a hunch last year during the art route when we celebrated the Rembrandt Year, that I made three demonstration wipes with knot willows that are now elaborated here. It was wipes that had to show the steps I was experimenting with that year. The idea, was a sublayer of Sienna, after which, the sketch would be put on it as a drawing and later painted subject. Followed by the study of the shape and the light and dark tones in a basic painting in gray tones. The characteristic of the rugged willow began to speak strongly.

The adventure followed that I would enliven it with colour into a dynamic painting. The subject that differed from each other by the three compositions determined the final results. I followed my feelings. And each of the three made me choose at a different time of quitting. The result is my expression of the typical trees from my area. Trees i can enjoy.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Nieuwe uitdaging

https://www.camphuijsen-art.nl/blog_post/340880859_Een+nieuwe+uitdaging.html#.XyCWS-dcLQU

Een paar dagen geleden ben ik nog aan een ander schilderij begonnen, omdat ik de ingeving kreeg om dat te doen. Ik had een goede kwaliteit canvas staan, aangeprezen als portretschilderdoek. Het is in ieder geval mooi stevig, fijn en glad. Ik had het voor de zekerheid gekocht toen er een opdracht aan zat te komen en ik nog niet zeker wist wat het formaat zou zijn. Nu kwam het goed van pas. Ik heb op facebook een pagina, waar ik laat zien waar ik aan werk. Zodat mensen een proces kunnen volgen wanneer ik zo een werk op de ezel heb staan.

20200727_162214

Ik ga nu ook werken aan een dubbelportret terwijl de geportretteerden het (nog) niet weten. Het hele werk kan ik dus nog niet onthullen omdat het bij een speciale gelegenheid aangeboden gaat worden. Dus ik kan het werken aan dit schilderij met maar weinigen delen.
Het word voor mij een hele uitdaging, ik heb namelijk besloten dat ik oude mesters insteek opnieuw ga uitproberen.

 • Eerst schilderde ik “het portret van mijn dochter” met in gedachten de werkwijze van Frans Hals en ook zijn onderwerp keuze. Het is uiteindelijk een werk geworden met een minder losse schilderstijl als ik had willen proberen, dus (geïnspireerd op… ) geheel in mijn eigen stijl vervaardigd.
 • Daarna schilderde ik het vervolg er op: Namelijk het tot stand komen van dit genoemde werk in wording, maar met mijzelf achter de ezel. Ik heb begrepen dat veel oude meesters, zoals Rembrandt, ook zelfportretten maakten. En daar het allemaal gebeurde in “het Rembrandt jaar” werd ik gestimuleerd om eens een andere aanpak te proberen. Zo kwam het dat ik als reactie op een oproep, om geïnspireerd door Rembrandt een werk te maken, een speciaal belicht beeld bedacht en portretteerde daarin mijzelf. Ook dit schilderij pakte ik op de manier van “de oude meesters” aan en zette het daarom op met de onderlaag in sienna, om daarop volgend de schets te maken en daarna in lampzwart, van dijke bruin en burnt umber om het onderwerp op te zetten. De volgende stap was het aanbrengen van een doodlaag waarbij de verschillen tussen licht en donker aan te brengen zijn.
  Na dit zelfportret zette ik nog twee schilderijen zo op.
  “Zijn tussen binnen en buiten”, omdat ook de kunstkring BeeKk commissie leden, ook van iedere deelnemer een door Rembrandt geïnspireerd schilderij wilden. In die tijd maakte ik ook het schilderij Arsiwalla vanuit deze benadering. Ik wilde het namelijk nog een keer proberen om te zien of een portret, gemaakt op deze manier, mij tot meer bevredigend resultaat zou leiden.
  Er is enige tijd voorbij gegaan en ik schilderde weer op de mijn vertrouwde manier en dat is meer alla prima. Gewoon de kleur en de vorm in grote streken direct opzettend. Ik was dat zo gewend en die methode is me vertrouwd. En in geval van de flamingo’s vond ik dat ook meer passend.

22 juni, kreeg ik een ingeving toen ik ergens op bezoek was, en ik bedacht een opdracht voor mezelf, bestaande uit een dubbel portret dat een achtergrond moet hebben dat bij de geportretteerden hoort. Ik wil dit weer opzetten met een onderlaag opgebouwd vanaf ondertekening en doodverf totdat ik ga schilderen in kleur. Gaandeweg kan ik bedenken hoe ik “het stel” zich tot de achtergrond wil laten verhouden en hoe de licht/donker verdeling zal zijn.

20200722_181643

Ik ben er nu mee bezig en wordt helemaal blij van het effect. at is het verrassend leuk om in grijstonen ( zo doe ik mijn doodlaag nu) een schilderij te maken. Heerlijk eerst die losse grijze streken over het sienna et een snel en raak effect. Ik zou het zo kunnen laten maar ik wil dat niet.
Het valt me op dat de focus op verschillende beeldaspecten komt te liggen en dat het onderling zij in onderscheiden fases aandacht krijgen.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Reflecting

 Click on the picture to find the Work in Progress

The title for this piece of blog came to mind when I started the next text.

I just uploaded an old photo from 2014 and thought it would probably confuse the Mw. v. Buuren 23 dec 2014newsletter in my exto site www.camphuijsen-art.nl

So it was time for a piece of text again, I thought. This morning I went through my photo albums, looking for a Christmas angel from the past. I could not find it, while in the meantime I sorted my work, a whole history went through me again via the keyboard and mouse.

This is also the case with the other photo, which I trimmed and put portraits on exto in the album. What all happens in this way, which themes come to mind and where the brush leads me happens in my work in the making which is painted very intuitively in the style of “desire”.

Dutch Blog

I have three canvases of the same size and the intention is that I pre-treat all three w115823834_3066145676753775_2613803405403292594_oith glued sand, stone threads and all such rumblings. I cover the whole with a layer of gesso so that it can be well painted with oil paint. In this painting where, just like the previous one, “a woman” is the central theme, I thought in advance which woman is involved. in the first the idea arose during painting. Intuition cannot be completely controlled, but intuition guides me.

Now that the steady job next to my work as an artist, is no longer a fact, I feel like reflecting on myself. And so it can happen that I paint whatever I like and whatever comes to my mind. It can also differ with the changes in my mood that is is randomly picked which painting technique I use. It learnes me new things at a certain moment, about myself.

And so it could also happen that my “imposed” course administrative assistant brought final exams, brought me in the final stage of finishing. So intense whas my study that percentages and currencies appeared into the painting. But only, creatively processed.

Soon I will go back to my studio. It’s a cool vacation. And because my volunteer work at a primary school has also stopped, I have time to schedule my hours more myself. When this painting will be finished I can not tell, I tend to reflect on myself and at what the points of attention are in my life ..So the canvas will reveal, just what comes to mind and what also fits in the canvas.


Webresultaten


Google Translate

translate.google.com › …

De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina’s onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen.

Je hebt deze pagina diverse keren bezocht. Laatste bezoek: 23-2-20

Google Translate

translate.google.nl

De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina’s onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen.

Je hebt deze pagina diverse keren bezocht. Laatste bezoek: 29-9-19

Google Translate – Apps op Google Play

play.google.com › store › apps › details › id=com.goog…

Tekst vertalen: typen om te vertalen tussen 103 talen • Tik om te vertalen: kopieer tekst in een app en tik op het Google Translate-pictogram om de tekst te …

Beoordeling: 4,5 – ‎7.234.809 stemmen – ‎Gratis – ‎Android – ‎Gereedschappen/hulpprogramma’s

‎Google Translate in de App Store

apps.apple.com › app › google-translate

… bekijk schermafbeeldingen en lees meer over Google Translate. Download Google Translate en geniet ervan op je iPhone, iPad en iPod touch.

Beoordeling: 4,1 – ‎1.799 reviews – ‎Gratis – ‎iOS

Google Translate – Google Chrome

chrome.google.com › webstore › detail › google-translate
Van Google. Bekijk moeiteloos vertalingen tijdens het surfen op internet. Door het Google Translate-team. This extension adds a button to your browser toolbar.

DeepL Translate

http://www.deepl.com › translator
Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone …

translate. google – Vertaling naar Nederlands – voorbeelden …

context.reverso.net › vertaling › engels-nederlands › tra…
Vertalingen in context van “translate. google” in Engels-Nederlands van Reverso Context: Uses Google Dictionary (translate. google. com) to translate words.

translate.google.com – Vertaling naar Engels – voorbeelden …

context.reverso.net › vertaling › nederlands-engels › tra…
Vertalingen in context van “translate.google.com” in Nederlands-Engels van Reverso Context: Gebruikt Google Dictionary (woordenboek van Google: …

Google Translate downloaden en gebruiken – Computer …

support.google.com › translate › answer
Met de Google Translate-app kun je (handgeschreven) tekst, foto’s en spraak …

Translate “google” from English to Dutch – Interglot Mobile

m.interglot.com › google
English to Dutch translation results for ‘google‘ designed for tablets and mobile devices. Possible languages include English, Dutch, German, French, Spanish, …

Google translate – Dutch translation – Linguee

http://www.linguee.com › english-dutch › google+translate
Many translated example sentences containing “Google translate” – Dutch-English dictionary and search engine for Dutch translations.

Translate Google artikelen kopen? Alle artikelen … – bol.com

http://www.bol.com › translate-google

Op zoek naar artikelen van Translate Google? Artikelen van Translate Google koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Snel in huis ✓ Veelal gratis verzonden.

Beoordeling: 3,2 – ‎28.375 reviews

Translate Google – YouTube

Na een lange tijd weer een fillumpie, Geniet er van want het duurt nog wel ff voordat er weer een nieuwe komt! Ciao! Translate Google uploaded a video …

Google translate – Nederlandse vertaling – Linguee …

http://www.linguee.nl › engels-nederlands › google+translate
Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten “Google translate” – Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen.

Hoe werkt Google Translate? – Neerlandistiek

http://www.neerlandistiek.nl › 2017/04 › hoe-werkt-google-tr…
30 apr. 2017 – Door Marc van Oostendorp. Vorige week kondigde Google Translate een nieuwe, verbeterde versie aan van de vertalingen van (onder …

http://translate.google.nl/#nl/ar/De%20zo… – Facebook

http://www.facebook.com › nationaalintegratiediner › posts
Met de gratis online vertaaldienst van Google worden teksten en webpagina’s meteen vertaald. Deze vertaler ondersteunt: Nederlands, Afrikaans, Albanees, …

Google Translate Community | LinkedIn

nl.linkedin.com › company › google-translate-community
Help improve Google Translate for the languages you speak. Contribute to Translate Community to help people around the world understand your language a …

translate.google.com | Publiekrecht en politiek

http://www.publiekrechtenpolitiek.nl › translate-google-com
9 apr. 2010 – Post image for translate.google.com. Vandaag viel mijn oog op het nieuwsbericht dat een Belgische rechter een verzoekschrift nietig heeft …

Google Translate – Stichting Muziektheater Niet REmmen

nietremmen.nl › google-translate
Do you want to read a foreign language website in your native language? Google Translate can help you with that. And it’s not just single web pages, either.

Google Translate gebruiken – wikiHow

nl.wikihow.com › Computers & Elektronica › Internet
Google Translate gebruiken. Er is enorm veel informatie beschikbaar op het internet, maar een meerderheid ervan is waarschijnlijk in een taal die je niet begrijpt …

Google Translate

translate.google.co.in
Google’s free service instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages.

Google Translate kan gesproken tekst live naar Engels of … – NU

http://www.nu.nl › tech › google-translate-kan-gesproken-tek…
17 mrt. 2020 – Google Translate maakt het voor gebruikers van zijn Android-app mogelijk om gesproken teksten tussen acht talen live te vertalen, maakt …

Google Translate

translate.google.com.au
Google’s free service instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages.

Translate WordPress – Google Language Translator …

nl.wordpress.org › plugins › google-language-translator

Translate WordPress with Google Language Translator multilanguage plugin which allows to insert Google Translate widget anywhere on your website.

Beoordeling: 4,6 – ‎321 stemmen – ‎Gratis

Catalanen kwaad op Google vanwege foute vertaling

http://www.spanjevandaag.com › catalanen-kwaad-op-google…
26 okt. 2019 – Schijnbaar vertaald Google Translate een Catalaanse zin in het Spaans en andere talen verkeerd en daar is men in Catalonië niet blij mee.

Google Translate – Wikipedia

nl.wikipedia.org › wiki › Google_Translate
Logischerwijs zullen vertalingen tussen veelgebruikte talen hierdoor correcter en begrijpelijker zijn dan minder gebruikte (oftewel gebruikelijke) talen. Google …

Ontmoet de man die vrede brengt met behulp van Google …

about.google › ALL_nl › stories › pedalingforpeace
De twee vaakst vertaalde zinnen in Google Translate zijn ‘hoe gaat het’ en ‘bedankt’. Dit zijn ook de zinnen die Dnyan gebruikt terwijl hij de wereld rond reist en …

Hoe voeg ik Google Translate toe aan mijn website …

mooiesitenl.zendesk.com › articles › 200336551-Hoe-v…
Met Google Translate kunnen bezoekers je complete website vertalen in een taal naar keuze. Je kunt Google Translate als widget aan je…

google translate – Google zoeken – Pinterest

nl.pinterest.com › pin
обои | цветы | пионы | wallpaper | flowers | peonies Instructions on how to make this beautiful succulent wreath! #paperflowertutorial Great Absolutely Free …

Google Translator for Firefox – Deze extensie downloaden …

addons.mozilla.org › firefox › addon › google-translat…

2 dec. 2018 – Download Google Translator for Firefox voor Firefox. Met deze add-on kunt u met één klik of sneltoets een tekst naar uw eigen taal vertalen.

Beoordeling: 3,6 – ‎1.452 stemmen – ‎Gratis

Google Translate 5.0 brengt erg handige functie: ‘Tap to …

11 mei 2016 – Google Translate 5.0 is zojuist uitgebracht. Met de nieuwe functie ‘Tap to Translate‘ kan je direct vanuit een willekeurige app een vertaling …

Hoe Travis the Translator Google de baas blijft | Sprout

http://www.sprout.nl › artikel › hoe-travis-translator-google-…
18 okt. 2017 – Met Travis the Translator lanceert een Rotterdamse startup een vertaalcomputer die in een handomdraai gesproken tekst vertaalt in vlekkeloos …

Grote verbetering voor het Nederlands in Google Translate

nederland.googleblog.com › 2017/04 › grote-verbeteri…
19 apr. 2017 – We introduceren een sterk verbeterde versie van Google Translate, die vertalingen tussen Engels en Nederlands (in beide richtingen) vele malen …

Translate-Google

tekstschrijver.blog › attachment › tegenlezen-translate
TranslateGoogle. Terug naar het artikel “Zo lees je jezelf tegen: 6 gouden tips”. Tekstschrijver aan het woord. Over Tekstschrijver aan het woord. Texperts zijn …

Google translate mp3 – Verkleedkleding

at.verkleedkleding-winkel.nl › goog…
Just like Google Translate but for Tetun language of Timor-Leste / East Timor. GoogleTranslator is a powerful tool to translate selected words (or sentences) to …

Cookie wall werkt niet met Google translate – Stoute Bugs – GoT

gathering.tweakers.net › forum › list_messages

Door de cookie wall of death werkt Google translate niet meer. Het lijkt mij slim om de Google bots uit te sluiten van de cookie wall. Voorbeeld …

28 mei 2015 – 13 posts – ‎6 auteurs

Google translate audio to text – Bruiloft decoratie

dg.bruiloft-decoratie.nl › google-tra…
Google translate audio to text. After you set out the recorder or transcription app and capture the audio you want to convert into text, it’s a pretty painless process.

Nieuws: De Esperanto taal bij Google Translate

http://www.amstelveenweb.com › nieuws-De-Esperanto-taal-…
26 feb. 2012 – Op 22 februari 2012 meldde Google, dat de Esperanto taal bij Google Translate is toegevoegd, waardoor het is de 64e ondersteunde taal …

Hoe kan ik een webpagina met Google vertalen? – GoeieVraag

http://www.startpagina.nl › social-media › vraag › webpagina…

20 apr. 2013 – Ga naar de webpagina van Google Vertalen (translate.google.nl) en zorg ervoor dat de talen goed ingesteld staan. Vul in de linkerkolom de …

3 antwoorden

Google vertalen – Spreekwoorden en Gezegden

spreekwoorden-gezegden.nl › google-vertalen

Zoekopdrachten gerelateerd aan translate google

google translate english

google translate nederlands engels

translate engels

google translate app

translate google windows

interglot

google translate extension

Links in voettekst

Nederland

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Camphuijsen Art’s Atelier

Na een tijd niets meer geschreven te hebben.  Zal ik vast een intro geven naar een volgend bericht.

Mijn atelier is goed gevuld en nog steeds een fijne plek om te werken. Momenteel ben ik bezig met een groot vrij doek. Twee schilderijen war ik de afgelopen maanden aan werken zijn nu klaar en hangen in mijn Atelier.

Op de ezel staat het grote vierkante doek vol vrije expressie.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Expositie “Levensloop”

Introductie voor bezoekers van de expositie in Bilthoven

In de uitvaart winkel kun je stil staan bij je levensloop, de jouwe of als nabestaande van iemand die een levensloop gehad heeft welke je je wilt herinneren bijvoorbeeld om de bijzondere momenten die je samen beleefde. Via de schilderijen toon ik mijn gevoel bij belangrijke ervaringen in mijn leven. Ik hoop dat deze andere inspireren bij zo een betekenis stil te staan.

PCB uitvaartzorg, Uilepad 1, 3722AW, Bilthoven, Nederland

8 mei 2018 tot en met

Meestal schilder ik met olieverf en de formaten verschillen van klein naar groot. Ik laat me inspireren door wat ik meemaak en wat mij raakt. Het realisme ligt mij het best, terwijl ik niet zo ver wil gaan als de fijnschilders. Ik houd van de penseelstreek in mijn werk en subtiel sluit de structuur van het werk aan bij de elementen in mijn schilderijen. Belangrijker is, dat ik de sfeer wil vangen en onderzoek wat het is in wat ik zie dat maakt dat het me zo raakt. Zo rollen er verschillende thema’s uit mijn werk, omdat bepaalde elementen mij extra inspireren om hun karakter sprekend weer te geven. Sommige schilderijen gaan de surrealistische kant uit, andere schilderijen zijn als studies van de onbekende omgeving waar ik terecht ben gekomen. Krachtige emoties van de passie van een muzikant bijvoorbeeld kunnen mij inspireren en me extra aandrijven tot het maken van een schilderij om die passie om te zetten zoals ik dat aanvoel. Ik kan goed overweg met het aannemen van opdrachten die me uitdagen om tot een werk te komen dat de opdrachtgever raakt.

schilderend aan musjes-bladDeze expositie laat schilderijen met een verhaal zien. Het zijn mijn interpretaties van stukjes uit de levensloop van mensen die ik heb ontmoet. En verhalen die verwant zijn aan de verhalen van mensen die ik tijdens mijn werk als thuisbegeleider regelmatig tegenkom. Ieder volgt zijn/haar eigen pad en moet de uitdagingen aan die door invloeden van buitenaf heftig voorgelegd worden. Ga er maar aan staan en vind je eigen weg, te midden van voorspoed en tegenslag.

Andere schilderijen zijn een getuigenis, van emotionele belevenissen die ik in eigen kring ervaar of zie gebeuren. Alles door mijn ogen het objectieve en het subjectieve lopen kleurrijk in elkaar over.

Mijn werk vervaardig ik hoofdzakelijk in Camphuijsen Art’s Atelier te AmbachtAteliers in de Bilt.

Rita Camphuijsen

www.camphuijsen-art.nl

info@camphuijsen-art.nl

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Camphuijsen Art Designs

Omdat er nu behalve de portfolio-website www.camphuijsen-art.nl twee webshops zijn met designs, wil ik deze combineren in de afdeling https://camphuijsenartdesigns.wordpress.com/ waar ik een integrale toegang maak tot de online webshops met een overzicht van mijn designs op kleding en andere producten.

http://www.camphuijsen-art.nl

Online designshops

 

Geplaatst in Camphuijsen Art, rita camphuijsen, Schilderijen | Een reactie plaatsen
%d bloggers liken dit: